The Greenery lanceert website Zachtfruit

De nieuwe website van de productunit Zachtfruit van The Greenery is online gegaan. Op www.thegreenerysoftfruit.com laat The Greenery zien wat zij op het gebied van zachtfruit te bieden heeft en welke toegevoegde waarde zij biedt aan klanten.Via de nieuwe website voorziet The Greenery Zachtfruit klanten en telers van informatie over haar brede assortiment. Naast aardbeien, bessen, frambozen en bramen, levert The Greenery ook asperges, rabarber, pruimen en kersen. Ook is op de website te lezen over de activiteiten van The Greenery Zachtfruit en de diensten waarmee zij toegevoegde waarde op het gebied van logistiek, duurzaamheid en voedselveiligheid aan de klanten levert.

De nieuwe website is opgezet in lijn met de corporate website van The Greenery en bevat een eigen productcatalogus.


Voor product- en commerciële informatie kunt u contact opnemen met The Greenery Zachtfruit, Gerard van Loon g.vanloon@thegreenery.com of softfruit@thegreenery.com.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.