AGF-inspiratiereis Japan

Van 18 tot 24 maart 2012 organiseert fresh retail in samenwerking met Apex inc. een AGF inspiratiereis naar Japan voor telers, groothandelaren, gastronomie, retailers en foodies.Japan is het land van de onbegrensde mogelijkheden, zo geldt dit ook voor de verscategorie groente en fruit. Deze reis zal starten in Tokyo en vervolgens doorgaan richting Kyoto, het binnenland van Japan. Tijdens deze ontdekkingsreis laten wij u kennismaken met bijzondere producten (witte aardbeien, ‘functional vegetables’, en nog veel meer), nieuwe smaken, innovaties en u wordt geïnspireerd door nieuwe teelt- en productontwikkelingen in AGF concepten. In Japan spreekt men over de “Groentefabriek” van de toekomst en oordeel zelf of dit de wereld van landbouw gaat veranderen.

De reis zal een afwisseling zijn van een bezoek aan telers op het land, bezoek aan lokale groentemarkten tot het eten van seizoensgroenten bij een topchef in een Michelinrestaurant in Tokyo. Kortom, een reis vol contrasten tussen authenticiteit en vernieuwing.

Interesse?
Wilt u deelnemen aan deze reis, meldt u dan aan met het inschrijfformulier.
Reiskosten: € 3.950 Inbegrepen: vlucht, overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, vervoer en eventuele binnenlands vervoer in Japan, workshops en rondleidingen, volgens het programma. Niet inbegrepen: reis- en annuleringsverzekering, drankjes en uitgaven van persoonlijke aard.

fresh retail
Nassaulaan 2a
2628 GH Delft
T +31 15 256 91 58
F +31 15 256 93 92
E freshretail@freshretail.nl
I www.freshretail.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.