Versman verkoopt bio-sinaasappelen voor 3FM Serious Request

Tholen - Versman hoopt deze week een paar duizend euro op te halen voor 3FM Serious Request. De opbrengst van de biosinaasappelenverkoop in de marktkramen gaat volledig naar het goede doel. "Ik zat zondagavond op de bank te kijken naar de opening van Serious Request 2011. Versman doet al veel met goede doelen en ik nam me voor om ook hier een leuke actie voor te bedenken", vertelt Rick Drieman.

GR Organics International in Nieuw-Vennep heeft een pallet biologische sinaasappelen beschikbaar gesteld voor de actie. "Ik belde Peter Abma op en ook hij was meteen erg enthousiast." Het openingsbod voor de sinaasappelen is 1,50 euro per kilo. "Dit mag natuurlijk altijd meer zijn. Dit stoppen we in een grote glazen pot en zaterdag brengen we een cheque naar het Glazen Huis in Leiden."Versman staat deze week op zeven markten: gisteren in Amstelveen en Amsterdam, vandaag in Leiden en Den Haag, morgen in Zoetermeer, vrijdag in Haarlem en zaterdag in Amsterdam.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.