Sexy spruitjes voor kerst

Spruitjesteler ontmoet Amaro

Spruitenteler Jack van Lin uit Sint Odiliënberg kreeg vorige week bezoek van culinair piraat Amaro. In het kader van de campagne Green Balls of Fire werd in het veld een “sexy” spruitenrecept bereid…èn opgediend! Een filmploeg legde daarmee vast hoe twee professionals hun passie voor spruitjes wilden delen met de consument.



‘Komisch filmpje’

Na onder andere de spraakmakende actie tijdens Prinsjesdag zette Green Balls of Fire deze keer een wel heel bijzondere ontmoeting op poten tussen een sympathieke spruitenteler en een excentrieke kok. Na één kop koffie werd duidelijk dat deze twee spruitenliefhebbers voor een komisch filmpje zouden gaan zorgen waarin ze hun passie voor deze Nederlandse wintergroente konden delen.
Het klikte meteen en ze konden dan ook snel aan de slag.

‘Amaro-spruiten-kerstrecept’

Van Lin liet zich niet gek maken door de drukke Amaro die met kookpot en al zijn spruitenveld bestormde. De culinair piraat heeft op veel gekke plekken gekookt (en gedineerd) maar in een spruitenveld in Limburg? En zo geschiedde het. Terwijl ze samen enthousiast over de spruit praatten werd daar een heus ‘Amaro-spruiten-kerstrecept’ bereid en vervolgens…aan tafel!
Vers, snel èn lekker!

‘Benieuwd naar het filmpje/recept?’

Bekijk het filmpje en recept op: www.greenballsoffire.nl
Volg Green Balls of Fire ook via Twitter, Facebook en Youtube.

Green Balls of Fire is de promotiecampagne voor Nederlandse spruitjes uitgewerkt door Aceera in opdracht van LTO Vollegrondsgroente.net.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.