Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkoopmanager Stijn Weckx

Nieuw gezicht bij Van Dijk Foods in Brussel

Tholen - Sinds vandaag is er bij de verkoopafdeling Van Dijk Foods Brussel een nieuwe man. Francis van Overstraeten neemt afscheid en Stijn Weckx komt ervoor in de plaats. "Het is een man met een sterke reputatie. Hij heeft bijna tien jaar ervaring opgedaan bij sterke spelers in onze sector", vertelt Nick Blomme, general manager. "Stijn is ervan overtuigd dat hij meer dynamiek in de markt zal brengen. Iedereen is meer dan welkom bij onze nieuwe verkoopmanager."



Stijn geeft aan dat hij de relatie met de klant een belangrijk aspect vindt. "Ik vind het belangrijk om een band op te bouwen met onze afnemers. Een groot deel van de mensen in Brussel ken ik al, dus de bedoeling is om het contact te verdiepen." Hij heeft duidelijk veel zin in zijn nieuwe baan. "Ik bedank van Dijk Foods voor de uitdaging en de kans om mezelf in dit mooie bedrijf te bewijzen. Tijdens ons eerste contact kreeg ik meteen het gevoel dat Van Dijk Foods in mij geloofde."



Voor meer informatie:
Stijn Weckx
Van Dijk Foods Belgium
Importcentrum ECFG Brussel
Werkhuizenkaai 112/152
Magazijn 23-24
1000 Brussel
Tel: +32 2 245 75 26
Fax: +32 2 245 88 07
Mob: +32 472 20 67 47
www.vdfb.be