Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Valstar Holland laat consument zoete aardappel proeven

Leveranciers van Landmarkt promoten hun specialiteiten op kerstmarkt

Landmarkt is een overdekte marktplaats met lekker en goed eten voor iedereen. Landmarkt selecteert zelf de beste producten zoveel mogelijk van boerderijen en producenten uit de buurt. Bij Landmarkt koop je producten direct van de producent. Hierdoor kunnen ze de lekkerste verse producten verkopen tegen concurrerende prijzen.



Bij Landmarkt doe je al je dagelijkse boodschappen. Landmarkt bakt brood waar je bij staat en de slager maakt vlees en vleeswaren zelf. Bij Landmarkt vind je echt verse seizoensgroenten, heerlijke kazen en de beste vis. Maar ook voor een pot pindakaas kun je bij Landmarkt terecht.



Je kunt bij Landmarkt zien hoe producten gemaakt worden, tevens kunnen er producten geproefd worden! Zo maakt Landmarkt bijvoorbeeld zelf verse salades, persen ze sappen en branden ze verse noten en koffie. En misschien nog wel belangrijker: de vakmensen geven je graag advies!



Afgelopen weekend organiseerde Landmarkt zijn eerste kerstmarkt op de, tot nu toe, enige locatie in Amsterdam. Hier hadden alle leveranciers de mogelijkheid om hun specialiteiten te promoten. Valstar Holland is de vaste AGF leverancier van Landmarkt en maakte graag gebruik van deze mogelijkheid om de zoete aardappel aan de consument te laten proeven. Op zaterdag en zondag werden de zoete aardappelen bereid in een oven en konden de bezoekers de aardappelen proeven. Veel mensen, die de zoete aardappel proefden, hadden wel eens van het product gehoord, maar hadden het nog nooit geprobeerd. Eenmaal geproefd kwamen er vele enthousiaste reacties en wilde de bezoekers meer over dit product weten.



Terugkijkend op een druk weekend bij Landmarkt kunnen we zeggen dat deze kerstmarkt voor zowel Valstar Holland als Landmarkt zeer geslaagd is. Het is namelijk enorm genieten bij Landmarkt en zulke positieve reacties van de consumenten te mogen ontvangen, doet een ieder goed!
 
 
Publicatiedatum: