Veel luxere groenten in de aanbieding

In week 51 zijn er over het algemeen luxere groenten en fruitsoorten in de aanbieding. Bij verse groenten zijn er 7 formules die gourmetgroenten in de aanbieding hebben. Ook zijn er formules die voor de kerst een speciale combinatie aanbieding hebben. Daarnaast zijn er diverse landelijke acties met tomaten (9), sla (8) en witlof (7).
Deze week zijn er zeer veel vers fruit aanbiedingen in vergelijking met voorgaande weken. Zo zijn deze week ook de minder bekende fruitsoorten in de aanbieding, zoals carambole, physalis, nashipeer ect. Daarnaast zijn er een aantal landelijke aanbiedingen met stoofperen (9), meloen (6) en fruitsalade(5).

Bijgevoegd een overzicht met de supermarktaanbiedingen van verse groenten en fruit in Nederland van week 51 in 2011. Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Dit wordt samengesteld op basis van de actiefolders die op internet worden geplaatst.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.