Jaguacy Holland nu operationeel

Tholen - Jaguacy Holland BV is vanaf nu operationeel. "Sinds maart van dit jaar zijn ze van start gegaan met het verkoopkantoor maar tot nu werd alles onder de vlag van Brasil uitgevoerd", aldus Ron Jongejan. Hij is verheugd dat na maanden van oprichten Jaguacy Holland nu een feit is. Jaguacy is een Braziliaanse producent van Fuerte- en Hass-avocado's. Sinds 1972 doet Jaguacy Brasil al in avocado's en is daarin ook marktleider van Brazilië. Met het verkoopkantoor in Nederland versterkt Jaguacy zijn positie in Europa en daarbuiten.

Ron vertelt vanaf nu zelf ook meer Braziliaanse producten te gaan invoeren. "Avocado blijft onze specialiteit maar we willen onder andere ook limes, eddoe's, gember, mango en meloenen in ons assortiment gaan opnemen." De avocado's komen van de eigen productie, alsmede een aantal kleine telers in Brazilië. Hij vertelt dat de Braziliaanse avocadoteelt sterk in opmars is en daarmee ook de beschikbaarheid voor Jacuacy. "We hebben voor 2012 een volume omzet van +20%." Het nieuwe avocadoseizoen start eind februari en gaat door tot eind oktober.

Voor meer informatie:
Jaguacy Holland B.V.
Honderdland 413
2676 LV Maasdijk
E-mail: info@jaguacy.nl
Mob: +31 6 13050246
Tel: +31 174 519335
Fax: +31 174 519339
www.Jaguacy.nl
 

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.