Lieve Michielsen van Special Fruit:

"Exotenverkoop krijgt in december serieuze boost"

"December is traditioneel de maand waarin de verkoop van exoten een serieuze boost krijgt", vertelt Lieve Michielsen, aankoper van SF exoten. "De vraag naar exoten is ook dit jaar in stijgende lijn en door onze flexibiliteit op diverse vlakken kunnen we op een adequate manier op deze vraag inspelen. De bestellingen voor onze drukste weken van het jaar worden volop vastgelegd."Special Fruit heeft een zeer specifiek assortiment: als internationale speler vindt het bedrijf het geen probleem als hun klanten zeer hoge eisen hebben. Een greep uit de exoten die nu in de laatste weken van het jaar extra scoren en die dienen om de eindejaarsfeesten op te vrolijken: pitahaya, carambola, vijgen uit Brazilië, litchi’s uit Zuid-Afrika, mini-mandarijnen uit China en natuurlijk de granaatappels. Deze laatste smaken niet alleen lekker bij verschillende gerechten, maar kunnen ook dienen als originele decoratie op verschillende kerstbuffetten.

Verder kan je de wereld bij je thuis proeven met bijvoorbeeld baby-ananas uit Zuid-Afrika, een rambutan uit Indonesië, guave uit Thailand, kiwano's uit Portugal; stuk voor stuk pareltjes in de winkel en op de feesttafel! "Onze mango’s en avocado’s -naar wens van de klant gerijpt in onze rijpcellen- blijven ook een vaste waarde tijdens de Feestdagen", aldus managing director François Maes. Naast het aanbod van de diverse variëteiten maakt Special Fruit haar klanten ook blij door hun verpakkingswensen in te willigen.
 
Voor meer informatie: Special Fruit +32 3 3170660 of sales@specialfruit.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.