83% van de standhouders tevreden met Fresh Produce Ukraine

Fresh Produce Ukraine 2011, een internationale Oekraïense beurs voor de productie, verwerking en opslag van agf, vond van 30 november tot 2 december voor de eerste keer plaats in Kiev, Oekraïne. 

Tijdens Fresh Produce Ukraine 2011 stonden 75 bedrijven uit 10 landen in een overdekte ruimte van 2.500 vierkante meter. Het bezoekersaantal liep op tot 2384 bezoekers.“Gezien het feit dat 83% van de standhouders vindt dat Fresh Produce Ukraine 2011 aan de verwachtingen heeft voldaan, kunnen we echt spreken van een zeer geslaagde editie!”

Fresh Produce Ukraine 2011 was ontworpen om het platform te zijn voor het uitwisselen van informatie en ervaringen. Bovendien focust dit internationale evenement zich op groente- en fruitteelt en verwerkingstechnologieën in de landen van de voormalige Sovjet-Unie (CIS). De beurs hoefde niet van nul af aan te beginnen, aangezien hun partner Fruit-Inform al zeven jaar de grootste internationale conferentie voor verse producten houdt en Fresh Produce Ukraine gebouwd is op hun succes en marktkennis.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.