Morrisons creëert 7000 nieuwe banen in 2012

De Britse supermarktketen Morrisons heeft aangekondigd in 2012 meer dan 7000 nieuwe banen te creëren door het uitbreiden van het aantal vestigingen en het ontwikkelen van productie en logistieke takken.

Het bedrijf zal komend jaar 25 nieuwe winkels openen om op deze manier nog meer huishoudens te voorzien van een Morrisons vestiging in de buurt.

Veel van de nieuwe banen zullen ambachtelijke beroepen zijn, zoals slagers, bakkers en visboeren. De unieke kracht van Morrisons is namelijk het bereiden en leveren van hoogwaardig vers voedsel.

Meer dan de helft van de nieuwe werknemers was hiervoor werkeloos en 75% van hen komt uit de omgeving van de nieuwe geopende vestiging. Naast directe werknemers, creëert Morrisons ook indirect lokale werkgelegenheid door bij leveranciers aan te dringen op het in dienst nemen van lokale mensen. Verder is er plek voor nog 300 werknemers in het nieuwe Bridgwater Regional Distribution Centre, dat een groot deel van Zuid-West Engeland en Zuid Wales van voedsel voorziet.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.