Japanner succesvol met biologische productie in China

De Japanner Hiroyuki Kaito, eigenaar van Sichuan Xiang Zhen Enterprise Co. breidt zijn bedrijf uit in China vanwege het toenemen van de klanten, met het oog op de voedselveiligheid. Biologische teelt werd niet geaccepteerd door Chinese boeren toen hij zijn bedrijf begon in 2000. Snelle teelt en grote hoeveelheden, dat was toen de norm. Na enkele voedselschandalen in China is de verkoop van Kaito's bio-producten snel gestegen. Zijn landbouwgrond bevat 2750 hectare.

Inmiddels worden er 60 verschillende producten van zijn bedrijf verkocht in 200 warenhuizen en andere grote winkels in China. Het bedrijf verkoopt hoge kwaliteitsproducten volgens de Chinese regering. 

Dit heeft geholpen met het vertrouwen van de klant, volgens Kaito. Kaito wil samen met de Chinese telers groeien en veilige landbouwproducten bieden aan Chinese kinderen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.