Ronald Borst van Van der Windt speelt 'hoofdrol' in WOS on the Job

Sales Manager Agriculture Ronald Borst van Van der Windt Verpakking is een week lang te zien op de regionale zender WOS TV. De medewerker van de Honselersdijkse verpakkingsleverancier speelt de 'hoofdrol' in het programma WOS on the Job. Voor deze serie worden medewerkers van bekende Westlandse bedrijven gevolgd tijdens hun werk. In deze laatste aflevering van de serie laat Ronald aan presentatrice Didem Keles zien wat er allemaal komt kijken op de commerciële afdeling van de AGF-sector.

In het programma wordt het gehele traject gevolgd, van de binnenkomst van de order in het magazijn bij Van der Windt Verpakking tot en met de levering van de bestelling bij de klant. In dit geval gaat het om een radijszak, één van de producten uit het AGF-assortiment van Van der Windt Verpakking. Voor het programma is er gefilmd op de bedrijven van afnemer Zwin Brothers en uiteraard ook bij Van der Windt zelf. Te zien zijn beelden van het gehele bedrijf, van de commerciële afdeling, het magazijn en de eigen studio.

De aflevering met Ronald Borst is vanaf vanavond 19.20 uur tot en met maandagavond elk uur te zien op WOS TV.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.