"Dennis-Jan van der Mey: "Stoffige bio-imago is verdwenen"

AGF-online voegt bio toe aan assortiment

Webshop AGF-Online voegt bio toe aan het assortiment. "We ontkomen er niet meer aan. Nadat de verkoop jaar in jaar uit moeizaam verliep, lijkt het ecologische en biologisch product nu echt zijn vlucht omhoog te hebben gevonden. De mensen willen meer en meer gezonde producten", zegt Dennis-Jan van der Mey, één van de drijvende motoren achter de webwinkel.

"Het stoffige imago van 'bio' is verdwenen. Op een verjaardag kun je er rustig over beginnen, zonder dat je meteen de Sjaak van de avond bent", zegt Dennis-Jan. "We willen onze opgroeiende kinderen niet meer vol met ‘E’ stoppen. Eten zonder E-nummers of smaakversterkers ? Het lijkt anno 2012 bijna onmogelijk. Bij sommige supermarkten zit het zelfs in kaas."

Nu zitten er in groente en fruit geen E-nummers. Maar er wordt wel gebruik gemaakt van gewasbescherminngsmiddelen. Daar zijn van het zaaien tot het oogsten strenge regels aan verbonden. Daarnaast laten de meeste handelsbedrijven zeer regelmatig MRL testen doen. En bij een eventuele overschrijding wordt het product vernietigd. Maar groenten en fruit zonder gewasbeschermingsmiddelen kan natuurlijk ook. Daarom is er in de webwinkel nu een nieuwe productgroep, genaamd 'Biologische producten'.

"Alle producten, die we daarop aanbieden, zijn uitgebreid getest en komen van gecertificeerde bedrijven. Desgevraagd leveren we een certificaat bij het product", besluit Dennis-Jan.

Op www.agf-online.nl kunnen bezoekers 24 uur per dag en 7 dagen per week de prijzen zien, direct product bestellen, de actuele voorraad en de verwachte binnenkomsten zien, een prijslijst uitdraaien en het product via een realtime foto bekijken, vergroten, dichtbij halen of kopiëren of een vraag stellen.

Voor meer informatie:
Dennis Jan van der Mey
dj@kmey.nl
0031 (0) 6 – 51 51 68 56

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.