Met fotoreportage

Lomme Primeurs wil alle agf jaarrond leveren onder merk Goosta

Tholen - Lomme Primeurs is al jarenlang actief op de groothandelsmarkt in Lomme (Frankrijk) en heeft sinds twee maanden ook een verkoopbureau in Almeria. Het bedrijf staat in Frankrijk en België bekend om het kwaliteitsmerk Goosta, waarvan ze het assortiment de komende jaren willen uitbreiden. "Er komen steeds meer producten van Goosta bij. Wij willen jaarrond constante kwaliteit bieden van één herkenbaar merk. Klanten moeten goesting voor Goosta krijgen en blind voor het merk kiezen, net zo als bij Coca Cola", vertelt Lode Keirsebilck, verkoper bij Lomme.Lomme Primeurs wordt geleid door de broers Olivier en Philippe Ovarlez en Jean-Jacques Maurice. In de verkoophal van Lomme Primeurs is te zien dat er al diverse producten worden afgezet onder het merk Goosta. "Dit is de tweede winter dat we met Goosta werken en ons doel is dat uiteindelijk alle agf verkrijgbaar zijn onder dit merk en een totaalpakket bieden."Klanten komen uit verschillende delen van Frankrijk en België. Voor het merk Goosta is Lomme Primeurs sinds kort ook actief in Nederland en zoekt daar ook afnemers. "We richten ons met Goosta vooral op groothandelaren, speciaalzaken en horeca-leveranciers."

Klik hier voor de fotoreportage


De broers Olivier en Philippe Ovarlez

Lomme Primeurs heeft twee magazijnen op de groothandelsmarkt in Lomme. "We hebben een kwaliteitsmagazijn en een prijsmagazijn. In het kwaliteitsmagazijn voeren de producten van Goosta de hoofdmoot en in het prijsmagazijn gaat het vooral om het merk Armada. Met Armada richten we ons op de supermarkten en dit merk zal ook de komende jaren worden uitgebreid." Naast de magazijnen in Lomme is ook het bedrijf Tombarel in Rungis in handen van de eigenaars.


Lode Keirsebilck

Lode verwacht niet dat andere merken na verdere invoering van Goosta wegvallen. "De bekende merken zoals Mademoiselle, Llusar en Casi blijven wij gewoon voeren naast Goosta. Het is een soort extra verkoop met een onderscheidend merk.""De producten van Goosta hebben allemaal een kwaliteitsgarantie en op deze producten is ook extra controle op het gebied van residuen." Hij geeft aan dat de verkoop van Goosta erg goed verloopt. "Sinds de start, ongeveer twee jaar geleden, is de verkoop reeds verdubbeld." Lode vertelt dat een ander voordeel van Goosta-producten is dat ze veel meer rechtstreeks worden ingevoerd nu ze een afdeling in Spanje hebben. "Hierdoor zijn de producten verser en kunnen we scherper prijzen."


Kwaliteitsgarantie

Door middel van nieuwe media communiceert Lomme over hun producten. "Wij proberen via onze website duidelijke informatie aan onze klant te verstrekken zoals recepten en bewaringsadviezen. Ook wordt er sinds kort met QR-codes gewerkt. Daarnaast organiseren we wedstrijden voor jongeren via apps. Hierdoor hebben we ook meteen interactie met onze eindgebruikers. Onze Goosta producten zijn herkenbaar door de stickers die erop worden geplaatst."

Klik hier voor de fotoreportage


Bijna het volledige citrusassortiment wordt al aangeboden onder het merk GoostaVoor meer informatie:
Lode Keirsebilck
Lomme Primeurs
9 rue du MIN de Lomme, Bat. D1
cases 18/19 59160 Lomme - France
Rechtstreeks nummer Lode: +32 478 97 56 29
Tel. : +33 3.20.08.11.08
Fax. : +33 3.20.08.11.09
www.lomme-primeurs.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.