Wellant-commercial wordt deze week uitgezonden

Prijswinnaar appelenactie Kromme Rijnstreek bekend

NS-reizigers konden op maandag 3 oktober in de ochtendspits genieten van een heerlijke Wellant appel, beschikbaar gesteld door telers uit de Kromme Rijnstreek. Op diverse NS-stations in Nederland werden deze appels gratis uitgereikt om de introductie van de nieuwe televisiezender 24Kitchen te vieren.
 
Op de appelen waren stickers geplakt met verwijzing naar de prijsvraag “Win een weekend weg”. De heer Schröder uit Delft won deze prijsvraag. Hij is erg blij met zijn prijs en gaat graag in het voorjaar een weekend naar de Kromme Rijnstreek toe. Een streek waar fruittelers als doel hebben gesteld om de kwaliteit van hun appelen en peren nog beter te behouden door voorzichtig te oogsten en bewust te sorteren. De heer Schröder kan in het voorjaar genieten van de bloeiende fruitbomen, die aan de basis staan van eerlijke en smaakvolle kwaliteitsproducten.

Deze week is de appel commercial van Wellant te zien op 24 kitchen. De digitale 24-uurs zender over voeding en de bereiding van het dagelijks eten is in meer dan drie miljoen Nederlandse huishoudens te zien. Culinaire gezichten van het kanaal zijn gevestigde namen als Meesterkoks Rudolph van Veen en Angelique Schmeinck en nieuw aanstormend talent. Ook wereldberoemde chefs geven een kijkje in de keuken, waaronder Donna Hay, Bill Granger, Anthony Bourdain en Eric Ripert. In december maken de enorm populaire Britse Jamie Oliver en de Nieuw-Zeelandse Annabel Langbein exclusief hun opwachting op de zender.
 
U kunt de commercial ook bekijken via www.youtube.com De trefwoorden appel en Wellant zijn hiervoor voldoende.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.