met o.a. Koppert Cress, The Greenery, Freshweb.nl en Dutch Specials

Presentatie nieuw platform op Horecava

Food Innovation 3.0 is een nieuw platform van een zestal leveranciers (Koppert Cress, Couverts, Regeer Grootkeukentechniek, Cuise, The Greenery en Freshweb.nl) die blijven innoveren. Niet alleen met hun producten maar juist ook in service.

Tijdens de Horecava presenteren de partners zich op een innovatieve stand met een uitgebreid innoverend programma. Om een tipje van de sluier op te lichten: bestellingen doen vanaf je smartphone zonder verbinding, electric cocktails en de Food Innovation Battle 2012. Naast de partners dragen een aantal 'friends' van het platform hun innovaties bij: Libbey Professional Glassware, VanDrie Group en Dutch Specials. De media partners zijn Passion Holds Impressions en Horeca Entree.

Het concept verdwijnt niet na de Horecava maar blijft een actief platform waar de chefs van vandaag en morgen zich kunnen blijven ontwikkelen. De website van het initiatief is te vinden op www.fi3.nl Waardeer ons met een 'like' op onze site en maak kans op een iPad2 (16Gb wifi, zwart) of een Solis Juicer.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.