The Greenery reikt eerste Rubens Babboe Bakfiets uit

Ter promotie van de Rubens appel organiseert The Greenery jaarlijks verschillende consumentenacties op de winkelvloer. Met de actie ‘de lekkerste appel van Nederland’ maken consumenten met een unieke code op de verpakking kans op één van de drie Rubens Babboe Bakfietsen. Op vrijdag 9 december 2011 werd de eerste Rubens Babboe Bakfiets uitgereikt.Rubens Babboe Bakfiets

Op iedere verpakking van een Rubensschaal met zes appels bevindt zich een actiesticker met een unieke code. Op een speciaal ingerichte webpagina kan de consument kijken of hij een Rubens Babboe Bakfiets heeft gewonnen ter waarde van € 1.375,-. De actie is in week 47 van start gegaan op de winkelvloer. Katelijne van der Vleuten en haar zoon Mathijs waren de eerste gelukkigen die de Bakfiets in ontvangst namen. De actie loopt tot het einde van het jaar. Er zijn nog twee Rubens Babboe bakfietsen te winnen.

Rubens promoties

Naast de landelijke campagne, georganiseerd door Inova Fruit, initieert The Greenery verschillende promoties voor de Rubens appel op de winkelvloer. De winactie van de Rubens Babboe bakfiets is er één van. De komende maanden volgen er meerdere acties bij verschillende retailers.

Als lekkerst getest

Appelliefhebbers vinden de Rubens de lekkerste appel van Nederland: lichtzoet en sprankelend fris van smaak. Dit wordt bevestigd door de lezers van Margriet.nl. Uit een smaaktest blijkt dat 75% van de ondervraagden Rubens de meest krokante appel die ze ooit hebben gegeten. Maar liefst 62% had nooit eerder zo'n lekkere appel gegeten. Deze lekkerste appel kon dan ook niet ontbreken op de Margriet Winter Fair. In de stand van The Greenery konden bezoekers proeven hoe smakelijk de Rubens appel is en werden recepten uitgewisseld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.