Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"markt momenteel erg goed"

Eerste druiven uit Namibië bij Pede

Tholen - Afgelopen week zijn de eerste containers met druiven uit Namibië gearriveerd bij Pede in Venlo. Lucien de Wit laat weten dat de druiven dit seizoen van uitstekende kwaliteit zijn. "Door de koude nachten in Namibië is de kleur en smaak perfect." Hij vertelt dat de afzet van de druiven goed verloopt. "De Namibische druiven komen op een lege markt en zijn nagenoeg meteen uitverkocht."



In tegenstelling tot vorig jaar, toen Europa bedekt was onder een laag sneeuw, is de consumptie prima. Ook volgende week verwacht Lucien een grote vraag. Vandaag ontvangt Pede wederom een aantal containers. "Vanaf nu zullen we wekelijkse aanvoer krijgen tot halverwege maart." De druiven uit Namibië worden vanaf week 1 of 2 van 2012 opgevolgd door de eerste Zuid-Afrikaanse aanvoer.



De Namibische druiven zijn van de variëteiten Prime, Flame, Sugraone en Thompson. De druiven worden per 4,5 kg verpakt onder het eigen merk Aroma.

Voor meer informatie:
Lucien de Wit
Pede
Venrayseweg 122d
5928 RH Venlo
Tel: 077 3230230
Fax: 077 3230 299
www.pede.nl