Biologische oesterzwamteler Naturelle in beeld bij ‘Natuurlijk Lekker Leven’

Aanstaande zondag zal John Verbruggen vertellen over de teelt van biologische oesterzwammen in het SBS 6 programma Natuurlijk Lekker Leven. “Ik ben erg blij met deze kans, die we via Naturelle krijgen om consumenten kennis te laten maken met de herkomst en teelt van onze lekkere producten.”, vertelt John. Het programma wordt gesponsord door Nederlands snelst groeiende biologische merk: Bio+. Naturelle, de biologische tak van The Greenery. Deze is exclusief leverancier van alle verse groenten, fruit en paddenstoelen van Bio+.


John Verbruggen en zijn vrouw Wendy.

Het SBS6 programma ‘Natuurlijk Lekker Leven’ biedt kijkers inspiratie voor een natuurlijke manier van leven. Presentatrice Suzan Blokhuis neemt iedere week een kijkje bij een supermarkt, teler, producent of andere bijzondere locatie om zich te laten informeren over de manier waarop ons eten geproduceerd wordt. TV kok Peter Bakker maakt vervolgens de lekkerste gerechten met deze Bio+ producten.

In de uitzending van zondag 11 december staan biologische paddenstoelen centraal. In dat kader neemt Suzan Blokhuis een kijkje bij biologische oesterzwamteler John Verbruggen in het Brabantse Erp. John vertelt in het programma over de teelt en smaak van deze gezonde paddenstoelen, waarbij mooie beelden van de oesterzwamteelt op zijn bedrijf getoond worden. “We hopen dat mede door dit programma steeds meer consumenten in gaan zien en zelf gaan ervaren hoe lekker en gezond biologische oesterzwammen zijn.” aldus, John Verbruggen.
 

John Verbruggen en zijn gezin telen limoengele, zalmroze en grijze biologische oesterzwammen.

John Verbruggen is al jaren lid van Naturelle. “Het verhaal van de telers achter biologische producten vinden we belangrijk in de communicatie richting klant en consument.” vertelt Leaniek van de Graaf, verantwoordelijk voor marketing en communicatie bij Naturelle. “Door op onze website (www.natuurlijknaturelle.nl) en www.verseoogst.nl het gezicht van onze telers en hun persoonlijke verhaal te laten zien, creëren we naast kennis van biologisch ook persoonlijke beleving. We brengen onze klanten en consumenten dichter bij de bron van biologische groenten, fruit en paddenstoelen: de telers. De uitzending van ‘Natuurlijk Lekker Leven’ aanstaande zondag met John in de hoofdrol sluit mooi aan bij deze visie.”

Meer weten over Naturelle? Kijk op www.natuurlijknaturelle.nl en volg ons op twitter: www.twitter.com/naturelletweets.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.