Hagé International introduceert Solentes Mix voor de feestdagen

Tholen - Hagé International, onderdeel van The Greenery, maakte tijdens de Fruit Logistica in februari 2011 haar exotenunit bekend. Nu de beurs in Berlijn weer in zicht is, maken we de balans op met Corrie Visbeen van Hagé International: "Mensen weten ons ook voor de exoten en specials steeds beter te vinden."

Het merk Solentes staat voor de energie van de zon (Sol) en de frisheid van de Nederlandse lente (Lente). De afdeling Exotics and Specialties is gestart met een basisassortiment en breidt deze geleidelijk uit. "We hebben inmiddels een deel van de leveranciers geselecteerd voor de Solentes producten", vertelt ze. Volgens Corrie is er steeds meer vraag naar ready-to-eat producten. "Deze ontwikkelingen volgen wij nauwgezet. We willen het proces eerst optimaliseren, voordat het rijpen van mango's grootschalig wordt doorgevoerd."Onlangs is de Solentes Mix geïntroduceerd. Klanten hebben zelf de mogelijkheid een mix van exoten te kiezen, die vervolgens in een korfje worden verpakt. De mixkorfjes zijn verpakt per drie stuks. De productinformatie wordt gedrukt op een speciaal ontwikkeld Solentes label. "Uitstekend geschikt voor de feestdagen", aldus Corrie.

Alleen geselecteerde producenten die aan de strenge eisen voor wat betreft voedselveiligheid en kwaliteit voldoen, zullen het merk voeren. Dankzij de samenwerking met zorgvuldig geselecteerde leveranciers uit diverse landen is Hagé International in staat om te voorzien in de groeiende klantvraag naar kwaliteitsproducten. Samen met haar leveranciers wordt gefocust op kwaliteit, smaak en voedselveiligheid om zodoende de continuïteit ervan te kunnen borgen.In februari 2012 presenteert Hagé International in haar stand op de Fruit Logistica haar assortiment exoten (hal 25, standnummer A-09).

Voor meer informatie:
Corrie Visbeen
Hagé International
+31 (0)180 648 000
www.hage-international.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.