vanaf maandag beschikbaar bij Bud Holland

Nieuw in Europa: Achacha

De Achacha vrucht is een traditioneel "Nieuwjaarsfruit" wat oorspronkelijk uit het Boliviaaanse Amazonegebied komt. Tegenwoordig worden de Achachas ecologisch verantwoord geteeld in North Queensland, Australie. De Achacha heeft een unieke verfrissende smaakcombinatie van zoet en zuur.

De achacha vrucht is een rijke bron van essentiële voedingsstoffen en bevat veel kalium en vitamine C. Tevens is de vrucht bovengemiddeld rijk aan foliumzuur. Vitamine C vervult als antioxidant een beschermende taak in het lichaam. Het beschermt de cellen tegen vrije radicalen.

Kalium is samen met natrium van belang voor de vochthuishouding en het doorgeven van prikkels in het zenuwstelsel. Foliumzuur is van essentieel belang bij de celopbouw en gezonde bloedwaarden en draagt in belangrijke mate bij aan de gezondheid van de groeiende baby. Met name in de eerste maanden van de zwangerschap !

Achachas bevatten ook beduidend minder suiker in vergelijk met veel andere vruchten. Het lagere suikergehalte heeft echter geen invloed op de subtiel zoete smaak.

Voor meer informatie en gebruikstoepassingen van de achachas verwijzen wij u naar onze website www.bud.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.