De Achacha vrucht is een traditioneel "Nieuwjaarsfruit" wat oorspronkelijk uit het Boliviaaanse Amazonegebied komt. Tegenwoordig worden de Achachas ecologisch verantwoord geteeld in North Queensland, Australie. De Achacha heeft een unieke verfrissende smaakcombinatie van zoet en zuur.
De achacha vrucht is een rijke bron van essentiƫle voedingsstoffen en bevat veel kalium en vitamine C. Tevens is de vrucht bovengemiddeld rijk aan foliumzuur. Vitamine C vervult als antioxidant een beschermende taak in het lichaam. Het beschermt de cellen tegen vrije radicalen.
Kalium is samen met natrium van belang voor de vochthuishouding en het doorgeven van prikkels in het zenuwstelsel. Foliumzuur is van essentieel belang bij de celopbouw en gezonde bloedwaarden en draagt in belangrijke mate bij aan de gezondheid van de groeiende baby. Met name in de eerste maanden van de zwangerschap !
Achachas bevatten ook beduidend minder suiker in vergelijk met veel andere vruchten. Het lagere suikergehalte heeft echter geen invloed op de subtiel zoete smaak.
Voor meer informatie en gebruikstoepassingen van de achachas verwijzen wij u naar onze website www.bud.nl

Abonneren
Vacatures
"Tweetende AGF'ers"
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Van Oers United opereert voortaan onder een nieuw label: Primeale United
- Frank van Kleef treedt terug uit directie Royal Pride Group
- Fotoreportage Finse supermarkten
- "Belgische veilingen onverminderd populair bij Hollandse kopers"
- Supply manager verruilt vaste baan in het fruit voor ziekenhuisschip Global Mercy
Top 5 - afgelopen maand
- Jonge ondernemers aan het roer bij Ton van Bergen Transport
- "Aspergeprijzen van extreem laag naar extreem hoog"
- Forse aanvoer Thoolse primeuraardappelen bij eerste veiling Sint-Annaland
- "Inflatie raakt groenteconsumptie momenteel keihard"
- Er staat nog 1 factuur open voor door Hartman geleverde groenten in 2017