International Soft Fruit Conference

Op donderdag 19 januari 2012 zullen DLV Plant en BVB Substrates het tweede 'International Soft Fruit Conference' organiseren. Deze dag zal plaatsvinden in de 1931 Congrescentrum Brabanthallen' in 's Hertogenbosch in Nederland. We zullen hier vele aspecten van de Europese kleinfruitteelt bij elkaar brengen en zo een uniek platform creëren voor telers en toeleveranciers, adviseurs en handelaren. Een geweldige gelegenheid om te netwerken en te profiteren van kennis en ervaring vanuit alle delen van Europa. Een selecte groep internationale specialisten zal op deze dag diverse lezingen verzorgen waarbij vele aspecten van de kleinfruitteelt aan bod komen. De presentaties zullen allen in het Engels zijn.

Kijkt u voor een volledig overzicht van alle presentaties op www.softfruitconference.com.

Parallel aan de presentaties organiseren we hier ook een kleinfruit / tuinbouw beurs. In het programma wordt ruimschoots tijd ingepland voor een bezoek aan deze beurs. De beurs zal ook tijdens de lezingen geopend zijn zodat de bezoekers zelf hun keuzes kunnen maken.

Kortom, deze dag is een must voor alle vooruitstrevende kleinfruittelers.

De kosten om deel te nemen aan deze dag bedragen € 50,- pp (inclusief BTW). U dient zich echter wel voor 31 december 2011 via de site www.softfruitconference.com aan te melden. U ontvangt dan een rekening per mail.

Nederlandse aardbeiendag

Voorafgaand aan de International Soft Fruit Conference zal op woensdag 18 januari de Nederlandse Aardbeiendag worden georganiseerd. De lezingen op deze dag zullen in het Nederlands zijn. De organisatie van deze dag staat los van de International Soft Fruit Conference maar u heeft natuurlijk wel de mogelijkheid om ook aan deze Aardbeiendag deel te nemen. Indien U hierin interesse heeft en nog geen uitnodiging heeft ontvangen, kunt u contact opnemen met Eric Boot.

De voorbereidingscommissie van het International Soft Fruit Conference
DLV Plant BVB Substrates
Willem van Eldik Eric Boot
+31 653 374 538 +31 653 990 338
W.vaneldik@dlvplant.nl eboot@bvb-substrates.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.