Uitgebreid Spaans Gaudias assortiment bij Wilkofruit

Tholen - Wilkofruit heeft voor december een uitgebreid assortiment van Gaudias beschikbaar. Naast de Spaanse kasgroenten en vollegrondsgroenten heeft de importeur ook een ruim citrusaanbod van het eigen merklabel. Het citrus is eveneens beschikbaar onder Imperial Gold en La actual. "De merken zijn bekend om de superkwaliteit, en loodzware kisten van plus 15 kilo", aldus Wilko van der Zwaard."De Clementines komen vanaf nu naturel binnen en hebben een zeer goede brix (16)", aldus Wilko van der Zwaard. Ook krijgt hij volop Salustiana's (brix 12) en Navelinas' (brix 14). "De kalibers zijn dit jaar prima met voor de Salustiana's 70.80.90.100." en voor de Navelina veel 30.36.42.48.54.60. Vanaf deze week komen de Clementines uit Castellon zonder dat ze gestookt te zijn binnen en zijn zowel met als zonder blad beschikbaar.

Het assortiment Spaanse kasgroenten en vollegrondsgroenten bestaat onder andere uit trostomaten, paprika, courgettes, aubergines, ijssla, broccoli, bospeen, spinazie, romanasla en bleekselderie.

Voor meer informatie:
Wilkofruit
IABC 5212
4814 RA Breda
Tel.: (076) 524 44 55
Fax: (076) 524 44 69
www.wilkofruit.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.