Online kerstbestelservice voor PLUS

PLUS Retail heeft Starteenwinkel.nl geselecteerd voor de realisatie van hun online kerstbestelservice. Starteenwinkel.nl is een van de grootste leveranciers van self service webwinkelsoftware: in een aantal simpele stappen kan zelf een professionele webwinkel worden aangemaakt en direct online gezet. De online kerstbestelservice van PLUS zal worden ingezet voor de komende feestdagen en is een van de initiatieven waarmee PLUS haar klanten wil helpen in deze drukke dagen.

PLUS wilde een centraal webwinkelplatform met bewezen techniek en processen én met de flexibiliteit voor hun 260 supermarkten om zelf het kerstassortiment te kunnen bepalen. Binnen een doorlooptijd van een maand heeft Starteenwinkel.nl de online bestelservice volledig in PLUS huisstijl uitgerold, inclusief een eigen management systeem voor de afzonderlijke 260 supermarktondernemers. Dit is echt de kracht van Starteenwinkel.nl”, aldus Brian Hirman van Forventures, het bedrijf dat Starteenwinkel.nl in 2010 lanceerde.

Bron: forventures.pressdoc.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.