IPM zet toptelers in het zonnetje

Vrijdag 11 november 2011, tijdens de rassenshow in het IPM Farmhouse te Deinum, zijn een aantal telers van IPM in het zonnetje gezet. De betreffende telers, MTS De Winter uit Noordbroek, H. ter Veen uit Rutten, MTS Tromp uit Houwerzijl, Gebr. Dingemans uit Kruisland en Fam. Van der Wal uit Ternaard zijn vanaf de oprichting in 2001 van de Nederlandse vestiging aan IPM verbonden. Dit seizoen is dus hun 10e teeltseizoen voor IPM en het areaal voor komend seizoen is ook ingepland. Reden te over om deze trouwe telers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun jarenlange inzet om samen met het IPM team hoogwaardige kwaliteit pootgoed te telen en af te zetten.Na een korte toespraak werd een mooi ingelijst certificaat overhandigd door Operation Manager Erik Appeldooren, samen met een mooie bos bloemen. Daarnaast krijgen de telers een mooi jack, voorzien van het IPM logo. Benadrukt werd dat IPM trots is op haar telers. Door de directe, korte lijnen wordt maatwerk geleverd. Door als team samen te werken, kan IPM haar klanten voorzien van hoogwaardige kwaliteit pootgoed van haar eigen rassenpakket.

Ieder jaar nodigt IPM haar telers uit voor de rassenshow. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de telers de rassenpresentatie bekijken. Tevens wordt er dan een leuke extra activiteit georganiseerd als ook een diner. IPM is van mening dat de telers zeer belangrijk zijn voor het succesvol afhandelen van orders en de jaarlijkse rassenshow biedt de gelegenheid de telers te bedanken voor hun inzet. Dat er dit jaar een vijftal telers extra in het zonnetje werden gezet was een grote verrassing. De betreffende telers waren zeer verrast en gaven aan dit gebaar erg te waarderen. Uiteraard verwelkomt het IPM team graag nieuwe toptelers!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.