Biologisch bereikbaar voor iedereen

Biologische supermarkt EkoPlaza start grote kortingsactie

EkoPlaza, de grootste biologische supermarktketen van Nederland, start een grote kortingsactie. Donderdag 8 tot en met zaterdag 10 december kunnen de klanten door heel het land profiteren van maar liefst 25 procent korting op al de verse biologische groenten en fruit.

Momenteel staat de teller op 46 EkoPlaza vestigingen, verdeeld over heel Nederland, die allemaal mee doen aan deze actie. Februari 2012 zal er nogmaals groot feest zijn, want dan opent alweer de vijftigste EkoPlaza-vestiging.EkoPlaza wil biologisch bereikbaar maken voor iedereen. Om dit realiseerbaar te maken kiest EkoPlaza voor betaalbaar biologisch. De kwaliteit staat voorop, dus worden er met leveranciers, telers en boeren transparante prijsafspraken gemaakt. Hierdoor krijgt iedereen de prijs die hij nodig heeft om de beste kwaliteit te leveren zodat de klant kan genieten van een betaalbaar biologisch product.

Ook deze actie is mogelijk gemaakt door samenwerking in de keten. Telers, groothandel en winkel leveren allemaal in om drie dagen lang 25 procent korting aan de consument te kunnen geven op groenten en fruit.

Samen maken zij zo biologisch bereikbaar voor een groot publiek. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.