Zeven kandidaten voor Floriade 2022

De aanmeldingstermijn voor hen die zich hebben willen melden om de Floriade 2022 te organiseren, is gesloten. Er hebben zich 7 kandidaten bij de Nederlandse Tuinbouwraad (NTR) gemeld: de Regio Rivierenland, de Gemeente Almere, de Coöperatie Flevoland 2022, de Regio Boskoop 2022, Noord-Holland Noord, de Gemeente Groningen en de Gemeente Amsterdam.

Op korte termijn zal de selectiecommissie van de Nederlandse Tuinbouwraad de voorstellen beoordelen en toetsen aan de opgestelde criteria. In de loop van januari zal de selectiecommissie haar advies aan de NTR uitbrengen. Eind januari besluit de NTR wie uitgenodigd zullen gaan worden een bidbook uit te brengen.

De beoordeling van die voorstellen zal resulteren in het begin oktober 2012 bekendmaken van de organiserende partij in 2022. Het wereldkundig maken daarvan valt samen met het sluiten van de Floriade 2012 in Venlo.

Op de site van de NTR staan de contactpersonen van de kandidaten vermeld. De contactpersoon dient benaderd te worden bij vragen om nadere toelichting over de plannen die men voor een wereldtuinbouwtentoonstelling in 2022 heeft. De Nederlandse Tuinbouwraad van haar kant zal geen informatie verstrekken, noch over de kandidaten, noch over de voorgelegde plannen.

bron: Nederlandse Tuinbouwraad

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.