De UNIVEG-groep implementeert een globaal strategisch plan

De UNIVEG-groep kondigde vandaag de implementatie aan van een nieuw, globaal strategisch plan. Dit strategisch plan zal de UNIVEG-groep beter wapenen tegen de huidige uitdagende economische omstandigheden. Het strategisch plan omvat de volgende 3 elementen:
  1. Meer focus op de kernactiviteiten, met name de fruit- en groentenbusiness in Europa en de Verenigde Staten. De raad van bestuur heeft een strategische evaluatie uitgevoerd van alle activiteiten van UNIVEG wereldwijd. Als gevolg van dit onderzoek wordt de focus op de activiteiten van fruit en groenten verhoogd. Dit houdt in dat een aantal andere activiteiten gedesinvesteerd zullen worden. Zodra dit proces volledig rond is, wordt hierover gecommuniceerd.
  2. UNIVEG zal de service- en handelsactiviteiten van fruit en groenten van de overzeese productie-eenheden scheiden. De overzeese productie-eenheden vormen een aparte juridische entiteit genaamd UNIVEG Fruitpartners. UNIVEG Fruitpartners zal haar aandacht blijven richten op primaire productie en ook nieuwe gebieden verwerven. UNIVEG Fruitpartners is gezamenlijk eigendom van de bestaande aandeelhouders van de UNIVEGgroep. UNIVEG Fruitpartners zal eveneens andere partners aantrekken om te investeren in bestaande en nieuwe, nog te bepalen productiegebieden.
  3. Deze verhoogde focus op de kernactiviteiten van UNIVEG en de herstructurering van de activiteiten houdt ook een aanpassing van de activiteiten op het hoofdkantoor in.
De details van het strategisch plan werden op 1 december aan de werknemers toegelicht.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.