Jaarlijkse vergadering uienhandelaren Frugi Venta

Frugi Venta organiseert op woensdag 7 december a.s. voor haar leden de jaarlijkse vergadering uienhandel. De vergadering vindt plaats van 16.30 tot 18.30 uur (ontvangst vanaf 16.00 uur) bij de Naktuinbouw te Roelofarendsveen (Sotaweg 22). Er zijn al ruim 40 aanmeldingen ontvangen, maar er is nog plaats voor enkele deelnemers. Als u wilt deelnemen aan de vergadering, ontvangen wij graag bijgaand antwoordformulier uiterlijk maandag 5 december a.s. retour.

De agenda luidt als volgt:
 1. Opening door voorzitter Gijsbrecht Gunter
 2. Mededelingen en ingekomen stukken
 3. Notulen 2010
 4. Handelsontwikkelingen
 5. Client Export – presentatie Dik de Winter (KCB)
 6. Beursnoteringen – terugblik 2010/2011
 7. Pauze
 8. Strategisch plan promotie uien – presentatie GroentenFruit Bureau
 9. Heffing uien – Productschap Tuinbouw
 10. Stichting Afzetbevordering Ui
 11. Rondvraag
 12. Sluiting

Aansluitend op de vergadering bent u van harte welkom bij het diner.

Collectieve promotie van ons product

Het GroentenFruit Bureau zal tijdens haar presentatie ingaan op het nieuwe strategisch plan voor de promotie van uien. Op welke landen willen wij de komende jaren gaan inzetten en welke tools kunt u hiervoor gebruiken? U krijgt de primeur van het nieuwe digitale uienmagazine, dat in diverse talen is opgemaakt en waarmee uw (nieuwe en toekomstige) relaties een volledig beeld krijgen van de kwaliteit van de Nederlandse uiensector. De sector loopt hiermee voorop in het gebruik van digitale promotie!

Op politiek niveau spelen diverse ontwikkelingen inzake de TopTeams en het Productschap Tuinbouw, die ook hun uitwerking zullen hebben op de uiensector (o.a. de heffingen en kerntaken). Tijdens de vergadering zullen wij u op de hoogte stellen van de actuele stand van zaken. Natuurlijk ontvangen wij hierover ook graag uw mening! U krijgt dan ook de gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de toekomstige rol van de Productschappen voor de uiensector.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.