Vietnamese soldaten telen en verkopen bio-groenten

Soldaten in Vietnam moeten tegenwoordig niet alleen militaire vaardigheden hebben, maar ze telen nu ook hun eigen biologische gewassen. Dit tot vreugde van de lokale bewoners. De soldaten verkopen hun groenten op de kruising van Hoang Hoa Tham en Cong Hoa in het Tan Binh District.

"Doe mij maar twee groene, zoals gewoonlijk", zo doet een lokale inwoonster een bestelling bij twee soldaten. Zij verkopen dagelijks om 16:00 uur de door henzelf en door hun kameraden geteelde groenten."Ik kan verzekeren, dat de groenten die door de soldaten geteeld worden, schoon en goedkoop zijn", zegt Nguyen Thi Huyen, die regelmatig inkopen doet bij de soldaten. "Het is echt een gewoonte geworden om bio-groenten te kopen bij de soldaten", zegt Nqueyen Minh Phong.

"Dit jaar hebben we een heel goede oogst. Nadat we de geoogste groenten onderling verdeeld hebben, bleef er nog voldoende over om tegen een scherpe prijs aan de bevolking aan te bieden", aldus één van de soldaten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.