Supermarktacties verse groenten & fruit 2011 - week 48

12 formules stunten met mandarijnen

In week 48 is er een gevarieerd aanbod van verse groenten in de aanbieding bij Nederlandse supermarkten. Zo zijn er diverse landelijke acties met roerbakgroenten (5), tomaten (5), broccoli (4), boerenkool (3) en hutspot (3). Bij maar liefst 12 formules zijn mandarijnen in de aanbieding. Daarnaast zijn er een aantal landelijke aanbiedingen met appels en peren (hand of stoof).

Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsaanbiedingen van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Het betreft acties die op de websites van de formules worden vermeld. Download hier de aanbiedingen van week 48.

Wekelijks wordt een overzicht samengesteld met de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit bij de volgende formules: Albert Heijn, Aldi, Bonimarkt, C1000, Coop, Deen, Dekamarkt, Dirk van den Broek/Digros/Bas van der Heijden, Golff, Hoogvliet, Jan Linders, Jumbo, Lidl, Nettorama, Plus, Poiesz, Spar, Super de Boer, Vomar.

Teelt- en handelsbedrijven kunnen gratis deze informatie ontvangen. Wilt u wekelijks per e-mail een overzicht ontvangen met de aanbiedingen van verse groenten en fruit bij Nederlandse supermarktformules? Stuur dan een e-mail naar r.schutter@tuinbouw.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.