"Jack Aartsen: "In tijden van crises komt kracht van bedrijf naar boven"

Feestelijke opening Aartsenfruit Venlo

Tholen - Sinds 5 september 2011 is Aartsenfruit Venlo gevestigd in een gloednieuw modern pand op het terrein van Fresh Park Venlo. De feestelijke opening vond plaats op zaterdag 26 november door middel van een groot Open Huis waar meer dan 1250 gasten werden verwelkomd. "We hebben totaal vier filialen, waarvan er de laatste jaren 3 helemaal vernieuwd zijn. Breda, St Katelijne-Waver (B) en Venlo hebben nu allen dezelfde uitstraling. We zijn nu up-to-date en klaar voor de komende jaren", vertelt Jack Aartsen. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 7.500 m². In het bedrijf zijn diverse nieuwe snufjes toegevoegd. "Er is wifi in het hele gebouw en we werken nu overal met iPads. Dit is echt de toekomst. We gaan dit systeem op korte termijn ook invoeren in onze andere filialen. Maar Venlo heeft deze keer de primeur!"

 

Bezoekers werden zaterdagmiddag ontvangen in de verkoophal. Daar stond het gehele assortiment prachtig gepresenteerd en kon men genieten van diverse proeverijen. Ondertussen werden de gasten entertaint door het fietsorkest dat vrolijke melodietjes speelde. Na de verkoophal werden de genodigden ontvangen in de feestzaal waar heerlijke, gezonde hapjes en drankjes werden gepresenteerd.

Klik hier voor de fotoreportageJack benadrukt dat dit alles niet tot stand was gekomen zonder zijn geweldige team. "Alles staat met de juiste mensen en wij werken binnen Aartsenfruit altijd als team. Plaats voor solisten hebben wij niet." De toekomst ziet hij positief in. "We moeten natuurlijk wel realistisch blijven, de hele handel heeft het moeilijker als voorheen. Maar in deze tijden komt de kracht van een bedrijf naar boven. Onze kracht is de onafhankelijkheid. Een enorm breed pakket handel en een enorm breed klantenbestand."Frans Jongerius, commercieel verantwoordelijke Aartsenfruit Venlo, legt uit waarom voor een nieuw pand is gekozen. "We kunnen nu het totale assortiment op de juiste manier aanbieden, ook dit middel van onze gekoelde verkooploods waarbij twee verschillende temperaturen worden aangehouden. Ook met de iPads gaan we met de tijd mee, alles gaat sneller en er worden minder fouten gemaakt."

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie:
Aartsenfruit Venlo B.V.
Venrayseweg 194
5928 RH Venlo (NL)
Bedrijfsnummer 3842
Tel: +31 (0)77 - 3 241 241
Fax: +31 (0)77 - 3 241 251
Postbus 9555
4801 LN Breda
venlo@aartsenfruit.nl
www.aartsenfruit.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.