The Greenery scoort goed in Transparantiebenchmark 2011

The Greenery staat in de sector Voedsel & Drank op een gedeelde zevende plek in de Transparantiebenchmark 2011. De score van 135 punten uit 200 is een mooie verbetering ten opzicht van vorig jaar, waar The Greenery 114 punten scoorde, en ten opzichte van het gemiddelde van 112 punten in de sector.

De Transparantiebenchmark is één van de middelen waarmee de Rijksoverheid maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Nederlandse bedrijven stimuleert. De benchmark is een jaarlijks onderzoek naar de kwaliteit en inhoud van de maatschappelijke verslaggeving van de grootste ondernemingen in Nederland. De top drie van de benchmark bestaat dit jaar uit respectievelijk: DSM, Philips en Akzo Nobel.

Peloton

The Greenery is in de gehele benchmark op plaats 62 geëindigd. In totaal deden 233 organisaties mee aan de benchmark. Met de score van 135 punten behoort The Greenery tot de categorie Peloton, redelijk bovenaan in de ranglijst. In de sector Voedsel & Drank staat The Greenery op een gedeelde zevende plaats. Als enige AGF-organisatie staat The Greenery op rij met FrieslandCampina, Heineken, Nutreco en Unilever.

Sector

Volgens het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie scoort de sector Voedsel en Drank het hoogst in de Transparantiebenchmark, met een gemiddelde score van 112 punten (vorig jaar was dit 83 punten). Zie voor meer informatie: www.transparantiebenchmark.nl/sectoren/14/2011


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.