Open dagen Grisnich 16 en 17 december

Het ontwikkelen en produceren van innovatieve systemen voor de verwerking van agrarische producten. Dat is waar Grisnich in Emmeloord goed in is. De resultaten van haar inspanningen lijken veelbelovend. En de technische en organisatorische aanpassingen die de afgelopen jaren binnen het bedrijf zijn doorgevoerd, werpen hun vruchten af. Om een breed publiek kennis te laten maken met Grisnich, organiseert het bedrijf op vrijdag 16 en zaterdag 17 december Open dagen. Graag ontmoet Grisnich u vrijdag of zaterdag in een ontspannen sfeer waarbij, naast de technische inhoud, ook veel ruimte zal zijn voor gezelligheid, een hapje & drankje en kennismaken met ‘de mensen achter Grisnich.’

Iedereen is welkom

Professionals uit de agrarische sector krijgen vrijdag en zaterdag een interessant programma voorgeschoteld waarbij de vrijdagavond vooral gericht is op een breed agrarische publiek uit de regio en vrienden en familieleden van de medewerkers. De zaterdag is bij uitstek de dag voor alle belangstellenden uit Emmeloord en omgeving. Zaterdag is er ook vermaak voor ‘de kleintjes’.

Vrijdag 16 december:
13.00 uur Opening
14.30 uur – 16.00 uur Lezingen
22.00 uur Afsluiting

Zaterdag 17 december
10.00 uur Opening
11.00 uur – 12.30 uur Lezingen
16.00 uur Afsluiting

Technische presentaties

De technische presentaties tijdens de open dagen zijn inhoudelijk afgestemd op de informatiebehoefte van professionals in de branche. Op www.grisnich-opendagen.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor één of meerdere van de lezingen. De onderwerpen, die behandeld worden zijn:

- Droog ontgronden
Droog reinigen van aardappelen en uien heeft technische en financiële voordelen. Voor zeer uiteenlopende situaties zijn productvriendelijke oplossingen beschikbaar. De presentatie behandelt alle beschikbare systemen.

- (Afval)waterbehandeling
Het ‘milieuprobleem’ van afvalwater is te reduceren met innovatieve afvalwaterbehandeling en slibontwatering. Gezuiverd water wordt hergebruikt en dat leidt tot grote besparingen op lozingen en verbruik van water.

- Intelligent sturen van sorteerinstallaties
Met intelligente bedieningssystemen zijn grote verwerkingsinstallaties veel efficiënter te benutten. Tijdmanagement, optimale vulling van transportbanden, geautomatiseerde onderhoudsprotocollen, tracking en tracing en de product levenscyclus komen ter sprake.

- Efficiënte elektromotoren
Onder druk van de nieuwe richtlijn voor energie-efficiency van elektromotoren, zijn innovatieve technieken ontwikkeld die het rendement van de verwerkingsinstallatie verbeteren.

EXTRA: bezoek ook Waterman Onions

Waterman Onions in Emmeloord heeft het afgelopen jaar nieuwe opslag- en verwerkingsruimten voor uien in gebruik genomen. Grisnich heeft hier een ontvangst- en bunkerinstallatie geïnstalleerd en de bewaarplaatsen zijn door Tolsma ingericht. Als onderdeel van de Grisnich Open dagen rijden er pendelbusjes (tot 18.00 uur) van Grisnich naar Waterman Onions (Hannie Schaftweg 12, Emmeloord) waar de nieuwe installaties bekeken kunnen worden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.