Lokale producten Vers van Hier

Een groep telers uit de regio Uden en Veghel vond het jammer dat lokale supermarkten steeds vaker buitenlandse producten aanboden. Vandaar ook dat in 2008 werd besloten het initiatief Vers van Hier te starten. Met de gelijknamige merknaam Vers van Hier (www.versvanhier.nl) zijn ze daarom gestart met het beleveren van supermarkten in de buurt. "Als telers van Vers van Hier willen we de nadruk leggen op lokale producten en willen we contact zoeken met de consument. Eten is tenslotte ook beleven," vertelt komkommerteler René Tielemans."Door de korte lijnen kan Vers van Hier zich onderscheiden in een stukje kwaliteit. Producten van Vers van Hier worden op de dag van bestelling geoogst en zijn een dag later aanwezig op de winkelvloer. Bovendien zijn de product dan reeds voorzien van de juiste verpakking en streepjescode."

"Dat het concept aanslaat, is iets wat zeker is. Momenteel levert Vers van Hier verse lokale producten in de regio Zuid-Oost Brabant. Winkeliers, die momenteel lokale producten afnemen, komen uit formules als: Plus, C1000, Spar, Coop, SuperCoop en Jumbo. Ook belevert Vers van Hier groentesnijderij Heerkens. Die kan met de Vers van Hier local for local producten voldoen aan de behoeften bij onder anderen cateraars, restaurants en overige bedrijven."

"Vers van Hier is in staat een totaal pakket lokale producten te leveren van superieure kwaliteit. Producten binnen het assortiment zijn: aardbeien, komkommers, tomaten, champignons, appels, peren, asperges en aardappels. Lekker Vers en van…. Hier!"

Voor meer informatie:
René Tielemans
Voorzitter / komkommer teler Vers van Hier
06-22466100
www.versvanhier.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.