Karel Paesmans, Fruitsnacks:

"Fruitsnacks biedt veel meer dan alleen werkfruit"

In 2006 begon Karel Paesmans met het bedrijf Fruitsnacks. Fruitsnacks levert wekelijks vers fruit op kantoor aan meer dan 1000 bedrijven. De eigenaar geeft aan dat bedrijven vanaf het begin heel positief reageerden. "Ik heb het idee opgepikt in Scandinavië en zag dat het concept 'fruit op kantoor' daar steeds populairder werd. Ik wilde weten of dit ook in België werkte en dat was en is zeker het geval. We hebben in het begin veel mailings verstuurd en zijn daardoor bekend geworden en gegroeid."

"Bedrijven kunnen kiezen uit verschillende fruitmanden. In een fruitmand zitten minimaal acht soorten fruit in en deze is te bestellen in diverse gewichten. Sommige bedrijven willen een fruitmand op maat en het aantal stuks fruit zelf bepalen. Ook is het mogelijk om een fairtrade of bio-fruitmand te bestellen. We hebben echt heel veel mogelijkheden. Het fruit kan ook worden bedrukt met het logo of boodschap van een bedrijf. Karel geeft aan dat ze zo veel mogelijk fruit uit Haspengouw aan de mand toevoegen. "Daarnaast is een deel import.""We hebben een eigen fruitteeltbedrijf met een areaal van 45 hectare eigen boomgaarden. Jaarlijks produceren we zo'n 2 miljoen kilo appelen en peren op een milieubewuste manier."

Fruitsnacks is niet de enige werkfruitleverancier in België. "De afgelopen jaren hebben we er 'collega's' bijgekregen die het concept hebben gekopieerd. Toch mag ik met trots zeggen dat wij de marktleider zijn. "We hebben nu ongeveer 1000 klanten in België en Luxemburg en dit aantal groeit nog steeds. In de beginjaren verdubbelde dit zelfs elk jaar. We bieden een grote diversiteit in producten en diensten. In de loop der jaren zijn onze activiteiten steeds meer uitgebreid. We hebben nu een hele nieuwe waaier van diensten die van het voorjaar van start gaan."Meer dan alleen fruit

"Fruitsnacks is meer dan alleen maar levering van fruit. Het healthy concept van Fruitsnacks is een pakket van diensten die verbonden zijn met gezondheid en gezonde voeding. Fruit is er daar één van. Naast de fruitmanden biedt Fruitsnacks ook workshops over gezondheid en kookworkshops. Daarnaast kunnen bedrijven hun werknemers kennis laten maken met gezondheid en gezonde voeding door een georganiseerde gezondheidsdag of - week op bedrijf of locatie. Ook bieden we vanaf het voorjaar diverse teambuildinguitjes waarbij mensen Haspengouw kunnen verkennen per fiets, scooter, huifkar of tandem. Daarnaast kan worden gekozen uit verschillende spellen, evenementen, overnachtingen en welness. Alles voor de gezondheid van de werknemers."Voor meer informatie:
Karel Paesmans
Fruitsnacks
Mierhoopweg 34
B-3850 Wijer - Nieuwerkerken
Tel. (+32) 011/69 52 80
Fax. (+32) 011/59 66 70
www.fruitsnacks.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.