The Greenery werkt samen met teler voor jaarrond radijs

Niet alleen gaat The Greenery samen met de teler naar de klant. The Greenery gaat ook met de teler op zoek naar jaarrond de beste producten. Verkoper Pieterjan Droogendijk van The Greenery is met Piet Zwinkels van Zwinbrothers BV uit Monster, radijsteler van The Greenery, afgereisd naar het zonnige zuiden.

"Het doel van onze reis was om radijs te vinden bij een teler die voldoet aan de kwaliteitseisen van The Greenery, zodat wij jaarrond de beste kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten", aldus Pieterjan Droogendijk.

‘Radijs personality’ Piet Zwinkels teelt al jaren radijs in het buitenland. “Het is goed om gezamenlijk met The Greenery mogelijkheden in de markt te onderzoeken en verschillende scenario’s te bespreken", aldus Piet Zwinkels.

Nauwe samenwerking

The Greenery levert aan vrijwel alle grote retailers in Europa. Ze deelt kennis uit marktanalyse en shopperonderzoek met hen en voert nauw overleg over de samenstelling van het assortiment, de inrichting van agf-afdelingen, productwensen, etc. Pieterjan Droogendijk: "Uiteraard bespreken we deze gesprekken met onze telers. Het is echter belangrijker om met elkaar in praktijk te bekijken wat de wensen van de klant zijn en welke producten er nog meer in de markt zijn." Dit sluit aan bij de aanpak van de productunit glasgroenten die gericht is op een open relatie met de teler en de teler betrekt bij de afzetmarkt.

Wilt u meer weten over Radijs neemt dan contact op met Pieterjan Droogendijk p.droogendijk@thegreenry.com telefoon 0180-657828.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.