Israel: Genesis Fresh Herbs verdubbelt exportvolume verse basilicum

Genesis Fresh Herbs uit Israel kijkt terug op een goede kruidenzomer. "Het was een fantastisch basilicumseizoen, waarin we onze exportvolumes hebben verdubbeld", vertelt eigenaar Tzahi Mordehay.Het bedrijf biedt een grote variëteit kruiden aan, waaronder mint, rucola, tijm, rozemarijn, dille, peterselie en koriander. "Maar basilicum is ons belangrijkste product. We richten ons er op om volgend seizoen het volume uit te breiden. Tzahi roemt de basilicumteelt in het lokale klimaat in de Jordan River voor de jaarrond teelt. "Omdat we alles exporteren, gaan de producten rechtstreeks van de velden naar het pakstation en de klant. We willen geen tijd verspillen met opslag."

Ook is het bedrijf bezig om de kassen te automatiseren om nog efficiënter te werken.

Genesis Fresh Herbs exporteert momenteel naar Europa, Canada, Verenigd Koninkrijk en Rusland. Standaardverpakkingen zijn de 1 en 3 kilodozen. "Maar we zijn flexibel en leveren net zo makkelijk in 20 gram pakketten of 5 kilo dozen", besluit Tzahi.

Voor meer informatie:
Genesis Fresh Herbs
Tel: +972-779332670
Fax: +972-46060140
Cell: +97254-2332674
Jackie@genesis-fresh-herbs.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.