Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brima Fruit B.V. viert halfjarig bestaan met behalen van IFS Certificaten

Na inmiddels al weer een half jaar in bedrijf te zijn, kan met gepaste trots gemeld worden dat Brima Fruit zich heeft weten te certificeren op IFS niveau. Er is een Higher Level score genoteerd voor zowel IFS- Logistic als IFS - Broker. "Deze mooie score en snelle realisatie van het behalen van de beide certificaten is mede te danken aan de vakkundige begeleiding van Patrick Veldkamp van QPV en de inzet van alle Brima Fruit medewerkers", zegt Jeroen van den Brink.



"Met het behalen van de beide certificaten als laatste stap in de opbouw van een gezond en werkzaam bedrijf, kunnen we terug kijken op een succesvol eerste half jaar. De samenwerking met Brima's Duitse partner Macoo GmbH verloopt ook geheel volgens plan en tot ieders tevredenheid. Door de jarenlange ervaring van beide partners en een breed assortiment aan kwaliteitsproducten heeft Brima Fruit in het eerste halfjaar in diverse regio's in Duitsland goed voet aan de grond weten te krijgen", besluit Jeroen. "Met beide IFS Certificaten op zak is Brima Fruit klaar voor de toekomst en kan de stijgende lijn gestaag worden doorgezet."



Voor meer informatie:
Brima Fruit BV
Innovatie 4
6921 RN Duiven
Tel: 026-3194100
Fax: 026-3194109
Mobiel: 06-12827561
Mail: jeroen@brimafruit.nl
Publicatiedatum: