Rode spruiten met Kerst bij Marks & Spencer en Morrisons

Met de Kerst in het vooruitzicht doen de Britse retailers er weer alles aan om de Britten een spruitenmaaltijd voor te schotelen. Marks & Spencer probeert het dit jaar met rode spruiten, die volgens de retailer een hoger Vitamine C-gehalte hebben dan de traditionele groene spruiten. "We werken met telers die al dertig jaar deze rode spruiten telen en onze klanten reageren erg enthousiast op de rode spruiten", zegt dr. Simon Coupe van M&S."De rode spruiten behouden hun mooie kleur na het koken en zijn een welkome aanvulling op het bord." Wel adviseert hij om de rode spruiten te stomen in plaats van te koken om de hoge voedingswaarde te behouden.

Ook Morrisons heeft de rode spruit in het assortiment toe januari. "Spruiten in het kerstdiner gaan een beetje vervelen. Rode spruiten zijn met een andere smaak en kleur hiervoor de oplossing voor de kerstmaaltijd", zegt inkoper Wayne Pleasance.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.