Fruity Pack en Fruity Friends gaan samenwerken

Fruity Friends gaat met Fruity Pack een samenwerking aan op gebied van sales en distributie. Voor Fruity Pack betekent dit, dat zij haar assortiment ziet aangevuld met een heel nieuwe categorie kant en klaar fruit, waardoor een breder publiek bediend kan worden. Door de samenwerking wordt het leveringsprogramma fors uitgebreid en zijn we samen in staat om retail en de out of home markt nu nog efficiënter een completer pakket kant en klaar fruit aan te bieden.

Fruity Friends, producent van het nieuwe concept ‘Lepelfruit’, waarmee een nieuwe uitbreiding is gezet in de markt van vers fruit, bracht dit tot nu toe zelfstandig op de markt. Daarmee heeft Lepelfruit inmiddels zijn plek in de markt gevonden en bereikt het de consument via het retailkanaal en de out of home markt. Fruity Friends zal zich nu vooral richten op de productie en ontwikkeling van nieuwe concepten.
Fruity Pack B.V. is gespecialiseerd in vers gesneden fruit en levert geproportioneerd fruit en fruitsalades. "Het fruit is uitsluitend van verse kwaliteit," aldus Leonard de Vries van Fruity Pack. "Fruity Pack was altijd gefocust op het retail-segment, maar ook op andere segmenten zoals horeca en catering.

Fruit Pack is een onderdeel van de Olympic Food Group.

Voor meer informatie:
Leonard de Vries
Fruity Pack
Handelscentrum ZHZ 11-14
2991 LD Barendrecht
Tel. 0180 65 44 20
info@fruitypack.com
www.fruitypack.com

Dirk-Jan Polak
Fruity Friends
010-5010154
info@fruityfriends.nl
www.fruityfriends.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.