China: Heng Feng legt focus op import

Tijdens afgelopen Asia Fruit Logistica in Hong Kong kondigde het bedrijf Heng Feng de start aan van een importprogramma. De belangrijkste producten die Heng Feng biedt zijn druiven, kersen, kiwi's, appelen, citrus, blauwe bessen, durian, mango's, dragon fruit, longan en mangosteen.

Volgens Vivien van Heng Feng zal het bedrijf zich meer gaan concentreren op import als gevolg van hevige concurrentie op de exportmarkt. Ook de waarde van de Chinese valuta, de inflatie en sterke binnenlandse vraag hebben invloed gehad op deze beslissing.

Heng Feng begon het importprogramma in week 46 met Red Globe Druiven uit Peru en Chileense kersen. Het bedrijf is van plan om gemiddeld acht containers per week te importeren. Druiven en kersen zijn vanaf week 47 beschikbaar.

De belangrijkste distributiecentra voor deze producten zijn in Beijing, Sjanghai en provincie Shandong. Men verwacht een goede omzet en redelijke prijzen voor deze markten.

Heng Feng kijkt uit naar een mooie toekomst na de nieuwe beslissing om meer te importeren. "Het zal wel een uitdaging worden, maar we verwachten dat we binnen 5 jaar in de top drie zullen staan."

Voor meer informatie:
Hengfeng Fresh Produce Co., Ltd
Tel: +86 530 8275988
Fax: +86 530 8191288
Mobile: +86 182 540 55579
e-mail: vivien@hengfengfresh.com
Skye: vivien_09
Msn: vivien@hotmail.com
www.hengfengfresh.com
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.