Supermarktacties week 47

Veel acties met spruiten en sinaasappelen

In week 47 zijn er 6 formules die spruiten in de aanbieding hebben. De prijs varieert van € 0,58 per kilo tot € 1,18 per kilo. Daarnaast zijn er diverse acties met boerenkool (4 formules) en prei (5 formules). Bij vers fruit zijn de sinaasappelen in de aanbieding bij 7 formules (5 x hand sinaasappelen, 1 x pers en 1 x pers en hand). Daarnaast is er 1 formule die een vitaminebox en 1 formule die een combinatie van divers citrusfruit in de aanbieding heeft.

Bijgevoegd een overzicht met de supermarktaanbiedingen van verse groenten en fruit in Nederland van week 47 in 2011. Het Productschap Tuinbouw brengt wekelijks de landelijke prijsacties van verse groenten en fruit per supermarktformule in Nederland in kaart. Dit wordt samengesteld op basis van de actiefolders die op internet worden geplaatst.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.