Harrie ten Have nieuwe voorzitter AGF Partners

Harrie ten Have volgt Jan van Reenen op als voorzitter van het collectief AGF-Partners. Na introductie door het bestuur heeft de algemene ledenvergadering van AGF-Partners de voordracht voor Harrie als nieuwe voorzitter van het collectief, unaniem goedgekeurd. Harrie heeft zijn sporen vooral verdiend in de retail waar hij in diverse leidinggevende functies steeds eindverantwoordelijke is geweest voor de inkoop, merchandising en de marketing van producten. Dit brede spectrum maakt hem bij uitstek geschikt om aan de diversiteit en de complexiteit van de doelstellingen van AGF-Partners leiding te geven.

Daarnaast bekleedt Harrie tal van publieke functies waaruit een brede belangstelling en betrokkenheid blijkt voor alle facetten van de handelskolom in het geheel maar die voor de detailhandel in het bijzonder. Opvallend is dat de mens daarbij als individu steeds een belangrijke plaats in neemt bij alle processen die tot het juiste resultaat moeten leiden.

AGF-Partners is van mening dat wij in Harrie een zeer kundig en waardig opvolger hebben gevonden voor Jan, die het in zich heeft om de organisatie wellicht tot een nog grotere bloei te brengen. De eerste tijd zal Harrie nog door Jan met raad en daad worden bijgestaan om de overgang zo glad mogelijk te laten verlopen en de continuïteit van de organisatie te waarborgen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.