"Directeur REO: "Gelukkig geen breuk in activiteiten"

Acorpack draait weer onder toezicht curator

Tholen - Verpakkingsbedrijf Acorpack uit Roeselare is op donderdag 17 november failliet verklaard. Toch gaan de huidige activiteiten gewoon door. "Acorpack opereert nu onder toezicht van een curator. Samen met een geïnteresseerd bedrijf wordt bekeken of de activiteiten kunnen worden overgenomen. Daarna wordt de beslissing genomen of de doorstart definitief doorgaat", vertelt Paul Demyttenaere, directeur van de REO Veiling."Gelukkig geen breuk in activiteiten"

Het jonge bedrijf Acorpack in Roeselare verpakt groenten en fruit op maat van de specifieke wensen van voornamelijk REO-klanten. "Gelukkig is er geen sprake van een breuk in de activiteiten", benadrukt Demyttenaere.


 
Demyttenaere noemt verschillende redenen dat ze als REO Veiling blij zijn dat de activiteiten nog verder doorgaan. "We kunnen onze producten nu verpakt blijven aanbieden aan de klanten. Daarnaast is het fijn dat het personeel verder kan werken en niet op straat staan. Als derde is het altijd goed dat activiteiten in vers niet volledig wegvallen."De directeur geeft aan dat ze vanuit de activiteiten van de REO Veiling zich concentreren op een zo goed mogelijke weg van de producten naar de markt. "Ook de continuïteit van Acorpack is daarbij van belang."

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.