Hij behoort tot de wereldspelers in de champignon markt. Jan Klerken begon 18 jaar geleden in Venlo met Scelta Mushrooms en de kans is groot dat ook op uw pizza of in uw soep zijn champignons zitten. Hoe hij in die korte tijd tot de top is gaan behoren en hoe hij zaken doet met multinationals als Unilever, Pizzahut of McDonalds, dat vertelt hij op de radio aan Bas van Werven in KRO's Goedemorgen Nederland. Klik hier om het radio-fragment te beluisteren.


Abonneren
Vacatures
"Tweetende AGF'ers"
Top 5 - gisteren
- Supply manager verruilt vaste baan in het fruit voor ziekenhuisschip Global Mercy
- Uit de oude doos: Jonika
- Nieuwe paddenstoelenkwekerij krijgt langzaam vorm
- Bezoekersaantallen Floriade blijven sterk achter; dreigende financiële strop kost college de kop
- "Politieke druk overschaduwt wetenschappelijke basis nieuwe wetgeving koudebehandeling Zuid-Afrikaanse sinaasappelen"
Top 5 - afgelopen week
- "Inflatie raakt groenteconsumptie momenteel keihard"
- Greenyard zet versactiviteiten in Verenigd Koninkrijk te koop
- Geert Verweij keert terug naar Canada
- Vrouwen bloot, handel dood? We vroegen het de AGF-groothandels
- "Turkse kersen die nu wellicht deze kant op komen, kunnen voor onnodige prijsdruk zorgen"
Top 5 - afgelopen maand
Weer
Radiofragment KRO's Goedemorgen Nederland
Hoe doet Jan Klerken zaken met multinationals?
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector: