"Niet de grootste, maar wel vaak het eerste geweest met dingen"

Videoreportage Lehmann en Troost

Tholen - Het Nederlandse AGF-handelsbedrijf Lehmann en Troost kent een roemrijke historie. Een paar jaar terug werd al het 50-jarig jubileum gevierd en dit jaar proostten de 'Troosten' aan de andere kant van de Noordzee met familie, vrienden en relaties op het 25-jarig bestaan van de Britse vestiging Erms UK Ltd. dat onder leiding van Aad Troost in 1985 werd opgericht.
Jaap Stolze maakt voor de Westlandse Omroep Stichting een videoreportage over de geschiedenis van Lehmann en Troost. "We zijn niet de grootste, maar wel vaak het eerste geweest met dingen. Zo zijn er plaatsen in de wereld die ik bezocht in 1970, waar nog nooit een blanke was geweest", zo blikt Aad Troost in deze videoreportage terug. Bram Troost vertelt in de reportage vooral van zijn vader te hebben geleerd om met beide benen op de grond te blijven staan. Geen verhaaltjes verkopen, maar hard en fair zaken doen."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.