Tuinbouwproducten een ware smaakbeleving op Margriet WinterFair 2011

De Margriet Winter Fair 2011 staat weer voor de deur. Van 18 tot en met 24 november is dit grootse lifestyle evenement in de Jaarbeurs in Utrecht de plaats waar dames van alle leeftijden zich gaan uitleven en nieuwe items gaan ontdekken op het gebied van mode, lichaamsverzorging, eten en drinken. Alles ondersteund met optredens van vele bekende artiesten. Het geheel gebracht in een winterse kerstsfeer. Het wordt genieten voor de dames want met Puur & Zinnenprikkelend brengt EPI wederom een groot aantal bijzondere tuinbouwproducten onder de aandacht van de bezoekers.


 
Ze zullen worden verrast door de heerlijke geuren en smaken van onder andere
Soepgoed®, verse soep van de allerbeste paprika’s en tomaten die je kunt voorstellen en.. zij laten proeven en zien hoe gemakkelijk je de heerlijkste verse soep in enkele minuten op tafel tovert.
Tasty Challenge Cress-producten laat mensen beleven wat de smaakwaarde van de aromatische kiemplantjes teweeg brengt en daagt hen uit om na te denken over gerechten waar dit lekkers mee te combineren is.
Enckevort Aardbeien zal laten proeven dat het mogelijk is om een sublieme smaak met Nederlandse aardbeien tot ruim in december te kunnen beleven.
Voor de fijnproevers zijn er Chica cherrytomaatjes met hun heerlijke uitgebalanceerde zoete smaak, die werkelijk op alle eetmomenten als een lekkernij worden ervaren.
Opmerkelijke ideeën en inspiratie zullen de bezoekers krijgen voor nieuwe gerechten met radijs. De veelzijdigheid van deze groente is bijna onvoorstelbaar. Daarnaast zal men de ongekende mogelijkheden en gezonde eigenschappen van zwarte knoflook en het werken met groentesauzen, jams en chutneys kunnen ontdekken.
 
Wil je iets bijzonders ervaren, kom langs. Puur & Zinnenprikkelend is te vinden op de Margriet Winterfair in stand 1298 maar het mooiste is dat bezoekers deze overheerlijke producten tegen eerlijke prijzen zullen kunnen kopen.
 
Puur&Zinnenprikkelend is een initiatief van EPI om consumenten zintuiglijk te verleiden en te prikkelen met kwaliteitsproducten uit de land- en tuinbouw. "We laten mensen voelen, proeven, ervaren en ruiken welke ongekende mogelijkheden er met kwaliteitsproducten uit deze sector mogelijk zijn en onderstrepen ondertussen de gezonde eigenschappen van het consumeren van groente en fruit” aldus Peter van Zeijl.
 
Meer informatie
EPI Naaldwijk 0651 218 880
e-mail epi.naaldwijk@gmail.com
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.