concurrentie Spanje, economische crisis

Moeilijk Argentijns citroenenseizoen

Het Argentijnse citroenenseizoen is moeizaam verlopen. Dit vertelt Mercedes Young van Latin Lemon. Volgens haar waren er verschillende oorzaken dit jaar. "Er kwamen veel citroenen uit Spanje. Ook is de consumptie lager door de economische crisis. Daarnaast zijn de kosten in Argentinië gestegen. Om al deze redenen is het Argentijnse citroenenseizoen moeilijk geweest."

Volgend seizoen zullen ze afhankelijk zijn van verschillende zaken. "Vooral de crisis kan een behoorlijk grote impact hebben op de consumptie. Ondertussen gaan wij verder met telen met producten van de hoogste kwaliteit."

Mercedes Young of Latin Lemon

Young geeft aan dat ze zich ook meer positioneren in nieuwe markten met het All Lemon merk. Het bedrijf heeft dit jaar ook deelgenomen aan diverse internationale beurzen. Ze willen zich volgend jaar versterken in huidige markten en integreren in nieuwe markten.

Voor meer informatie:
info@latinlemon.com.ar
Tel: +54 381 4811 174
www.latinlemon.com.ar


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.